Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Rensefiskkonferansen vert arrangert på Stord Hotell. I år vil me ha utstillingsområdet i ein eigen sal like ved sida av konferansesalen, Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat i utstillingssalen.

Konferansen startar kl 08:30 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Stand

Standane vert laga med ei djupne på 2.0m og vert i lengder à 2 eller 4m. Utstillarane vert plasserte i den rekkefølge ein melder seg på.

 

 

Stand for "Rollup"-kassettar og bannerstativ

Her vart det lagt opp til utstillarar som berre brukar "rollup" kassettar og/eller bannerstativ. Desse vert plassert·i konferansesalen og utanfor utstillarsalen etter anvisning.

 

Prisar

  • Stor stand (4 x 2m):  - 8.800,-
  • Liten stand (2 x 2m):  - 5.000,-
  • Roll-ups:   - 1.600 pr stk
    Prisane er eks mva og påmeldingsavgift.

Bestilling

For spørsmål og evt bestilling av standareal - ta kontakt:

Vidar Onarheim
Aqkva AS
Telefon: 46 92 03 37

 

 

 

LInk til Aquality her

Blueye Robotics er et team med ledende kompetanse på havteknologi og eksperter innen software og interaksjonsdesign. Ved slutten av 2018 lanserte vi undervannsdronen Blueye Pioneer på markedet og har allerede levert droner til et bredt sett av industrier med behov for å ta sine egne øyne under vann.

Link til Blueeye her

 

 

Capt Sig Baits AS er leverandør av agn til leppefisk m.m.

 

 Link til nettside her

 

 

 

 

 

Link til CFEED her

 

 

 

Link til Cleanfish Equipment AS

 

 

 

Link til Høgskulen her

 

 

 

Link til Innovasjø Akvakultur AS her

 

 

 

Link til OK Marine her

Plany AS vart etablert i 1964 som seglmakarverkstad, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustrien. I dag kjem dei fleste av kundane våre frå marin og maritim sektor. Dei største marknadane er havbruk, skipsindustri og verftsindustri.
Vår styrke som leverandør til marine og maritime næringar er først og fremst nærleik til kundane og fagmiljøa, og førstehands kunnskap om næringane. Mange av medarbeidarane våre har bakgrunn frå verft, fiskeoppdrett og skipsfart, noko som har gitt oss unik kompetanse på design og produksjon av høg kvalitet til disse marknadene.

 

Link til Plany her

 

 

 

Link til Previwo her

Protan AS er et norsk, familieeid industrikonsern grunnlagt i 1939. Våre innovative og etterspurte kvalitetsprodukter produseres i Norge og selges over hele verden.

Våre tekniske tekstiler for havbruk er ekstremt holdbare og bidrar til å løse det store problemet med spredning og forurensning av mikroplast i havet og naturen.

 Vår kunstige tangskog produsert i miljøvennlig og gjenvinnbar PVC gir rensefisken beskyttelse og et naturlig habitat - uten å avgi mikroplast.

Link til Protan her

 

 

 

Link til PT Aqua her

 

Unik Filtersystem har i mer en 30 år produsent og levert utstyr til Aqua næringen.
Vi leverer alt fra delkomponenter til komplette løsninger hvor vi designer i 3D.

Produktene utvikles i nært samarbeid med næringen hvor målet er kvalitetsprodukter med fokus på driftssikkerhet, hms, fiskevelferd og fortjeneste.

Våre «typiske» leveranser innen Aqua næringen: fiskesperre, lusefilter, slambehandling, filtrering, rensing av innløp- og avløpsvann, dosering, UV-systemer, komplette rammeløsninger, mobile containerløsninger mm.

Link til Unik her

 

 

 

Link til Vard Aqua Sunndal AS

 

 

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA