Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstillarar

Utstillingslokaler

Rensefiskkonferansen vert arrangert på Stord Hotell. Også i år vil me ha utstillingsområdet i ein eigen sal like ved sida av konferansesalen, Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat i utstillingssalen.

Konferansen startar kl 08:30 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Stand

Standane vert laga med ei djupne på 2.0m og vert i lengder à 2 eller 4m. Utstillarane vert plasserte i den rekkefølge ein melder seg på.

 

 

Stand for Rollups

Her vart det lagt opp til utstillarar som berre brukar rollups. Desse vert plassert·i konferansesalen og utanfor utstillarsalen etter anvisning.

 

Prisar

  • Stor stand (4 x 2m):  - 8.800,-
  • Liten stand (2 x 2m):  - 5.000,-
  • Roll-ups:   - 1.600 pr stk
    Prisane er eks mva og påmeldingsavgift.

Bestilling

For spørsmål og evt bestilling av standareal - ta kontakt:

Allan Ødegård
Aqkva AS
Telefon: 909 48 108

SLab AS har røtter helt tilbake til 1980, og var i utgangspunktet Næringsmiddeltilsynet sitt laboratorium på Stord. Da det kom krav om at laboratorier av dette slaget skulle være uavhengige, førte det til at SLab AS ble oppretta 01.01.2004. SLab AS sine aksjonærer er en god blanding av privatpersoner, kommunar, fiskehelsetjenester, havbruksinteresser og andre. 

SLab er akkreditert for analyser innen mikrobiologi og kjemi, etter ISO-Standard 17025:2017.

Vi har hovedsakelig arbeidsoppgaver tilknyttet vann, akvakultur, næringsmiddel og industri – Men med hjelp og godt samarbeid med andre laboratorium i Norge kan vi tilby det meste av analyser.

01.01.2022 fusjonerte vi med Hardanger Miljøsenter AS, og vårt nye navn er «Hardanger Miljøsenter AS avd. SLab»

 

Vår visjon

Er ikke nødvendigvis å være det største laboratoriet i landet, men å ha de mest fornøyde kundene. Vi ønsker å ha nær kontakt med kundene slik at vi kan følge opp på best mulig måte – vi vil at våre kunder skal lykkes med sine mål. 

HavExpo er en ny internasjonal messe for norsk havbruk og fiskeri som blir arrangert for andre gang neste år. HavExpo skal arrangeres i mai 2024. Messen, som går over tre effektive dager, skal vise frem havnæringene på en kjapp og informativ måte. Det blir i tillegg spennende foredrag og seminar.

Arrangør av messa er HavExpo AS, som er et selskap eid av Sotra Sportsklubb og AqKva AS

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA