Meny

Foredragsholdere

 • e-konferansen
  • Siri Kalvig

   Siri Margrethe Kalvig er administrerende direktør i det statlige selskapet Nysnø Klimainvesteringer. Kalvig er gründer og tidligere administrerende direktør i værvarselselskapet Storm Weather Center, som ble etablert i 1997. I 2014 fullførte hun doktorgraden i offshoreteknologi ved Universitetet i Stavanger. Tidligere har hun studert fysikk og astrofysikk ved Universitetet i Oslo, og meteorologi ved Geofysisk institutt ved Universitetet i Bergen.

  • Thina Saltvedt

   Thina Margrethe Saltvedt er sjefanalytiker i Sustainable Finance i Nordea. Hun er Ph.D. Economics fra University of Manchester – Institute of Science and Technology, samt MSc. International Business fra samme universitet. Hun har også studert skatterett ved Universitetet i Oslo. Saltvedt deler sin kunnskap om hvordan olje- og energiindustrien påvirker norsk og internasjonal økonomi.

  • Auke Lont

   Auke Lont har en Master i økonometri fra Vrije Universitetet i Amsterdam. Han har mer enn 25 års erfaring fra energisektoren og har jobbet i Statoil, Naturkraft og ECON før han ble konsernsjef i Statnett i 2009. Han er styremedlem i Bane Nor SF og Spekter.

  • Vegard Frihammer

   Vegard Frihammer er daglig leder og grunnlegger av Greenstat som jobber med lokale energisystemer og grønn hydrogen. Han har blant annet vært leder for fornybar satsingen ved Christian Michelsen Research samt styreleder i Norsk Hydrogenforum. Han sitter i dag i styret i Bergen Havn og har et sterkt engasjement for utslippsfrie maritime løsninger basert på batteri og brenselceller.

  • Jan Olav Andersen

   Jan Olav Andersen er forbundsleder i EL og IT Forbundet. Han ble valgt på forbundets landsmøtet i 2015 og ble gjenvalgt i 2019. Andersen ble i 1993 ansatt som forbundssekretær i Norsk Elektriker- og Kraftstasjonsforbund, som i 1999 sammen med Tele- og Dataforbundet ble EL og IT Forbundet.

   Før han ble ansatt i forbundet sentralt hadde Andersen både vært klubbleder i bedriften Aker elektro i Bergen og koordinerende LO-tillitsvalgt under utbyggingen av Oseberg-feltet. Før han overtok lederklubba i 2015 var Jan Olav Andersen leder for forhandlingsavdelingen i EL og IT Forbundet.

  • Marit Warncke

   Marit Warncke er er administrerende direktør i Bergen Næringsråd. Hun er utdannet psykolog ved UiB, og har tidligere jobbet som seniorforsker og som rådgiver innen krisepsykologi- og beredskapsledelse. Hun har lang erfaring på toppledernivå. Før hun kom til Bergen Næringsråd var hun direktør i Falck Nutec. I tillegg har hun hatt en rekke styre- og tillitsverv i ulike virksomheter, blant annet i styret ved NHH og Vinmonopolet AS.  Som andre kvinne ble hun tildelt Sunnivaprisen i 2001, og ble i 2010 tildelt den første Christieprisen fra Universitetet i Bergen.

  • Kristian Blindheim

   Kristian Blindheim har vært prosjektleder for elektrifisering i Energi Norge siden 2018. Han er utdannet statsviter og har erfaring innen anskaffelser, bærekraft og fornybar energi fra Equinor.

  • Mathias Fisher

   Mathias Fischer er født 17. april 1993 i Bergen. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Try Råd i Oslo.

   Fischer har blant annet vært leder av Bergen Unge Venstre og var stortingskandidat for Venstre i Hordaland i 2013.

   Mathias Fischer har vært politisk kommentator og debattansvarlig i Bergens Tidende og TV 2, og har studert filosofi ved Universitetet i Bergen.

  • Sverre Alvik

   Sverre Alvik is Director of the Energy Transition Programme and project director for DNV GL's Energy Transition Outlook.

   He has a Master’s degree in Naval Architecture from NTNU in Norway and 20 years’ experience working in DNV GL. His main experience is with the Maritime and Energy sectors, where he has worked with strategy and politics, marketing and sales, management, project management and research & innovation, and where he has also written a number of papers and presentations. He currently heads a team of researchers in the Energy Transition Programme, focusing on modelling the energy transition and how it will impact DNV GL, our industries and customers.

  • Ingrid von Streng Velken

   Ingrid er konserndirektør for Innovasjon og Utvikling i BKK, Vestlandets største fornybare energiselskap. Hun er overbevist om at verdens største utfordring heter global oppvarming og brenner for å jobbe med en raskere og mer kostnadseffektiv overgang fra fossilt til fornybart. Hun har ansvaret for BKK Spring, som investerer i oppstartsselskap og for all ny forretningsutvikling i BKK knyttet til nye områder for lading, nullutslippsløsninger og grønn hydrogen.

  • Jon O. Hellevang

   Jon O. Hellevang er Senior Ocean Technology Innovator i GCE Ocean Technology, Norges ledende havteknologiklynge. Hellevang har en MSc fra NTNU, og har over 15 års industriell og anvendt forsknings erfaring med havteknologi og arbeid i skjeringsfeltet mellom industri og forskning.

  • Kjetil Dent Tranberg
Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA