Påmelding
Meny

Utstillarar

Utstilllarar under konferansen

Utstillarar

Sjøsikkerhet i Havbruk 2020 vert arrangert på Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen. Me vil nytta det store vrimlearealet i foajèen like utanfor konferansesalen for utstillarane. Med dette vil utstillingsarealet vera tett på konferansen. I pausane vert det servert kaffi og kaffimat like ved utstillingsarealet.

Konferansen startar kl 09:00 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det vert lagt opp til standbesøk slik: 1 t registrering (med kaffiservering og standbesøk), deretter undervegs i konferansen: 30 min kaffipause, 1 time lunsj, 30 min kaffipause og deretter etter avslutninga av konferansen.

Det er begrensa med plass til utstillarar, og det vert tildelt plass etter kva tid ein melder seg på - så lenge det er ledig. Først ut får best plassering, og så fyller me opp utstillararealet etter kvart.

Prisar (eks mva):

Stand (2 x 4m) inkl bord og 230V straum: kr 15.500,- inkl 1 deltakaravgift.

Stand (2 x 2m) inkl bord og 230V straum: kr 10.000,- inkl 1 deltakaravgift.

Rollups: kr 2.500,- pr stk

 

Bergen Hydraulic AS er Norges ledende leverandør av hydrauliske kraner til havbruk, fiskeri, maritim og offshore industri. Bergen Hydraulikk AS består idag av ett team på 24 høyt kvalifiserte medarbeidere som alltid står til tjeneste. Vi har siden oppstarten i 1979 levert gode resultater og fremstår i dag som en trygg, solid og langsiktig samarbeidspartner for våre kunder, ansatte og leverandører

Link til Bergen Hydraulic her

 

Link til InnovaSea her

Nagelld er eksperter på teknisk visualisering, animasjon og kommunikasjon. Nøkkelpersonell har bakgrunn fra havbruksbransjen, fra teknisk industri, fra internasjonal markedsføring og strategi. 

Link til NagellD her

Me brukar informasjonskapslar

AqKva AS | Org.nr. 816 535 832 MVA